Genieten van vrij bewegen? Danskriebels? Biodanza beweegt je!

Biodanza betekent dans van het leven! Bij biodanza heb je de mogelijkheid om uiting te geven aan jouw eigen beweging. Het nodigt je uit om je eigen innerlijke dans te dansen, om te onderzoeken wie je nog verder bent. Het nodigt je uit om jezelf te openen, je levend te voelen en op reis te gaan, zonder doel en gaandeweg verrassende dingen van jezelf tegen te komen.

Muziek doet veel met ons, we worden erdoor geraakt en de kunst is om er met liefde en aandacht naar te kijken en er expressie aan te geven. We doen dit in een groep waarbij de anderen spiegeltjes voor onszelf zijn en we door de ander geïnspireerd kunnen raken. Zonder woorden ervaren we wat we werkelijk voelen in het hier en nu. Biodanza is een uitnodiging om contact te maken met alles wat in je leeft, om ‘meer’ mens te worden, maar is bovenal het aanwakkeren van plezier en vreugde en dat vieren we in de dans.

Krijg je hier ook ‘danskriebels’ van?

Dan nodig ik je van harte uit om met ons mee te dansen. Vanaf 16 september iedere maandagavond van 20:00-22:00 uur in wijkcentrum De Stolp, Violierenplein 101 te Apeldoorn.

De eerste kennismakingsavond is gratis daarna bied ik je een introductielessenkaart aan van 3 lessen voor €30,-. De ervaring leert dat je na 3x pas voelt of het iets voor je is.

Graag van te voren even aanmelden middels email: laura@happybiodanza.nl of telefonisch: 0642565683. Tot dans!